Önnek kihívásai-nekünk megoldásaink vannak

Probléma megoldások A-tól Z-ig, a projekttervezéstől a végső összerelésig, üzembehelyezésig - mindent egy kézből - ha Ön úgy kívánja
Önnek kihívásai-nekünk megoldásaink vannak

Mi az ami nálunk új, ami más?

Támogatás mechatronikai tervezésben, projekttervezésben, lebonyolításban és gyártásban is
Mi az ami nálunk új, ami más?

Modern vezérlőrendszerek

Modern vezérlőrendszerek
01
02
03

Szolgáltatásaink

Cégünk széleskörű szolgáltatásokkal áll jelenlegi és jövőbeli vevőkörének rendelkezésére. Komplett gépipari megoldások, teljes gyártási és az ezzel összefüggő folyamatok végrehajtása, projektek és egyedi megrendelések lebonyolítása a tervezéstől az üzembe helyezésig. A fémek és műanyagok forgácsolt megmunkálásai mellett lemezmegmunkálás, hegesztett szerkezetek gyártása, felületkezelések elkészítése, gépelemek, részegységek összeszerelése, kapcsolószekrények készítése, programozása, kiszállítás, üzembehelyezés teszik teljessé szolgáltatási körünket.  

Megoldások az ipar különböző területeihez

Megoldások az ipar különböző területeihez

Egyszerű szervezeti struktúra, magas szintű technikai felszereltség, alapanyagválaszték, partneri kapcsolat és együttműködés ügyfeleinkkel a legjobb eredmények elérése érdekében. A szaktanácsadástól és fejlesztéstől a gazdaságos gyártáson át a késztermékig - állapotellenőrzéssel, környezetbarát csomagolással és a szállítással együtt.

Speciális ügyféligények kielégítése egy darabtól a kis szériákig

Speciális ügyféligények kielégítése egy darabtól a kis szériákig

Segítünk megvalósitani az egyedi ötleteket. A speciális alkatrészek CAD-tervezésétől, az új termékek formatervezésén át a gyártásig mindenben a rendelkezésükre állunk. Széleskörű szakmai ismeretek és céltudatos tevékenység teszik lehetővé, hogy termékeket hozzunk létre, melyekkel az ügyfél teljességgel meg lehet elégedve.

Az egyedi gyártástól a kis és nagy szériákig.

Az egyedi gyártástól a kis és nagy szériákig.

Rövid gyártási határidők & optimális ár - érték arány. Igény esetén természetesen nagyobb szériákat is vállalunk. Részegységek szerelése is része kínálatunknak.

Rólunk Rólunk

Rólunk

ERNST UND ERNST ENGINEERING egy 
2010-ben, Ausztirában alapított csládi vállalkozás.

Cégünk számtalan megmunkálási formát kínál:
  • a fémmegmunkálás és felületkezelés
  • a műanyagok megmunkálása területén

Hírek, aktuális

MEGNYITOTTUNK ÚJ HELYÜNKÖN

MEGNYITOTTUNK ÚJ HELYÜNKÖN

Végre birtokba vehettük új műhelyünket Rohrbachban. A nagy csarnokban helyet kaptak a megmunkálási gépek kompetens szakemberekkel, akik a gyártandó alkatrészeket a legjobb tudásuk, valamint több éves ...
BMW M3 E46 GTR

BMW M3 E46 GTR

Cégünk támogatja a Túraautó Bajnokságban résztvevő csapatok járműveinek optimalizálását. Felfüggesztésekhez, fékekhez, karosszéria elemekhez szükséges alkatrészek fejlesztése és gyártása számunkra min...
ST 20Y HAAS CNC ESZTERGA

ST 20Y HAAS CNC ESZTERGA

Gépparkunk legújabb tagja, az ST 20Y HAAS CNC eszterga segítségével még jobban optimalizálodik a munkavégzés, valamint szélesedik a megmunkálási lehetőségek köre. Így újabb egyedi, pontos alkatrészek ...

Fejlesztések

Modern repülő szerkezetek fejlesztése
Cégünk nagy ambícióikkal bír, így aztán nem meglepő, hogy az újabb fejlesztések közé a saját drón-helikopter prototípusának tervezése és elkészítése is beletartozik. Szeretnénk olyan járműveket tervezni és kivitelezni, amelyekkel végre lehetővé válik a közúti forgalom elosztása mindhárom dimenzió használatba vételével.
Termékeink Termékeink

Termékeink

Termékeink változatos, sokszínű palettája. Kreativ, pontos és időtálló megoldások széles választéka.

Mi gyártottuk, mi gyártjuk, mi fogjuk gyártani...

Sokféle fém és műanyagmegmunkálási technológiát kínálunk, mint a CNC és konvencionális esztergálás, marás, fúrás, fűrészelés, hegesztés, lemezmegmunkálás.